I wanna be a billionaire, so fuckin' bad.

tjosan

har ett oskönt kittlande och stickande i min näsa. kanske är dags att sluta med nässprayen?!

på onsdag åker jag och kathy till stockholm. blev det ist för utlandet. funkar det också. vi ska mest strosa runt och glo på alla efterblivna, hehoo. sen ska vi sitta och dricka kaffe och kanske shoppa en tröja eller två.



vad hade jag sagt om lugg på folk som inte passar i det?! - a bag of fuckin' dogshit.


nu ska jag sova en sväng innan baby kommer hem från åre.
heddå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredagsmys

hallojsan.

har precis kommit hem från rödön och släppte in min älskade lilla fis <3 nu ska jag och hon mysa.
ikväll ska jag och hjärtat ut och äta. undra om det blir sushi. eller kanske något annat. min älsk och jag! jag är ganska glad att jag inte är ute och yrar, för det känns som att det kanske va roligt när man va 16 och sen är det bara jobbigt att vara bakis. kanske man har vuxit upp? once and for all? hehoo. imorn ska jag och kathy in och se lasse w från angelicas och mias terass. riktigt nice, tur man har dom!


pic från stråket i tisdags. körde lite på hippie/junkie stil.







sen är det otroligt roligt att det inte bara är jag som tycker si och så om en viss person. än en gång är det ett tydligt tecken på att kanske byta frisör borde vara ett faktum. ja herrejisses....



nog om detta, nu ska jag leta upp min korv, hon kan inte ha sprunigt långt.
heddå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

muffinsbak

hallojsan
sitter här, lite halvtrött eftersom vi va ut på stråket igår. va iofs nykter, vilket gick förvånansvärt bra ändå. vi satt först på teaterträdgården med massa kottar och sen gick vi ner på stråket och satt på gyllene prag på utesidan. ytterst trevligt ;)

idag har jag jobbat och sen for jag hem på rödön för att baka muffins med nikki. det blev blåbärsmuffins med baileysfrosting och strawberrysprinkels. MUMS med stora bokstäver. jag och baby ska snart avnjuta en framför en bra film. men jag har ju givetvis tjuvsmakat redan.

imorgon ska jag jobba igen, men jag slutar 2 och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. förslag? det är ju yra i stan, man kanske ska sätta sig i angelica och mias fönster och spana på nån artist eller nåt.

nu ska jag maila mia och skicka en bild på min arm. ska höra med henne vad hon tycker jag ska göra för bakrund. ska dit på måndag igen.. aj aj! men snyggt som fan kommer de bli.. hehoo längtar!





nikki sötpropp





puss och kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

@ teaterträdgården

       SITTER På TEATERTRäDGåRDEN MED MASSA FOLK. JAG KöR BABYS DODGE IKVäLL.SOPHIE SKICKAR EN HåLSNING TILL ER ALLA! HEJDå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

every rose has its thorn




äckligt och omoget beteende. fast de va ju egentligen inte så otippat? vissa växer ju aldrig upp. tydligt tecken är ett faktum.




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bläääääääääääääääää

hejsan bloggen.
har jobbat hela dagen och just nu är jag på skithumör. precis allt retar mig och jag blir irriterad på minsta lilla. så gör er en tjänst och hör inte av er till mig ikväll. skulle egentligen ut på stråket med angelica och mia, men jag skippar det och kör på imorgon istället! då hoppas jag på att jag har bättre humör.

i fredags va de lite middag och fest hos ola och anette, men jag körde så det fick bli alkoholfritt för mig. gick ganska bra det också. cheesecaken jag gjorde blev superdupergod. jag och kathy strosade omkring på stråket nykter, vilket inte va en höjdare. nåt som är störigt är väl fulla folk. speciellt när man själv är nykter som en pära.

lördagmorgon for vi till strömsund för att dra på släktträff. drog faktiskt på mig mina nya boots. dom va skön. roligt att träffa lite släkt men man kände ju inte igen en endaste lite kotte. sov hos mormor och igår gick jag och baby på dollar. vi handlade lite smått och gott.

imorgon ska jag ut med kathy, det ska bli skoj! fler som kanske ska ut imorn?

ikväll ska jag och baby kolla på crank. inte så länge kvar tills jag flyttar så de gäller att passa på att pussas och mysa.

hedddååå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

original cheesecake

har en original cheesecake ståendes i ugnen just nu. den ska vi avnjuta imorgon då vi ska till ola och anette på förhäng innan stråket. köttet ligger även i marinad så de verkligen får gotta till sig!

jag jobbar hela dagen idag och likaså imorgon.

nu ska jag och baby kolla snabba cash och äta ostbågar. har fått lite dille på de.


heddå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sister and brother


hallå.

kom precis hem från en dag på stan med krille. han bjöd mig på lunch på törners. shit va gott, åt så jag nästan rullade fram sen. heheoo. sen kikade vi lite på stan och strosade runt lite. ganska skönt. min födelsedagspresent från han ska bli att jag får välja nåt från asos. undra vad jag ska välja? va toklängesen jag beställde något därifrån. kanske en klänning, top eller en schysst kjol?! på den sidan kan man sitta timvis och bara leta snygga kläder. i love asos.


ska iväg till anette och sätta i hår på henne. hon vill ha ett riktigt maria montazami-hårsvall. vem vill inte det liksom?! :) sist jag satte på lena så fick jag en lite brännblåsa på högerpekfinger. det blir ju som lite varmt av det där smältande vaxet. jag funderar förresten på att ta ut mitt innan jag och kathy pyser utomlands. palla ha tjorvigt och tovigt hår i saltvatten och skit. no thanks!

just de ja.. igår va de precis en månad tills jag ska flytta. jag har fått reda på adressen och med vilka tjejer jag ska bo med. gud va spännande! längtar verkligen suuupermycket.


B.o.B ft. Hayley Williams - Airplanes









toodels!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

when I grow up

sitter just nu och funderar på ifall jag ska baka hallongrottor. men klockan är ju snart 9 så jag vettefan om jag orkar. har iallafall jobbat idag och fick en utskällning av en full gubbe som jag neka. han hotade med att han skulle ringa chefen och få mig sparkad. vilka korkade människor det finns egentligen?! det gjorde mig på lite smått humör, mest bara för att han gav sig inte när jag nekade han, men också för att hota med larviga anklagelser. inget att egentligen bry sig om men lite störigt ändå..

imorgon ska jag och krille åka till stan en sväng. jag är ju ledig, vilket ska bli hur skönt som helst.

kathy och jag har bestämt när vi ska ner till stockholm och sätta oss på arlanda. fan va jag längtar. men jag har ju redan varit utomlands med mitt underbara hjärta. inte alla pojkvänner som vill ha med deras flickvänner på utlandsresa. heheoo.

nu ska jag gå ner och pussa på mitt underbara hjärta som jag älskar mest av allt i hela världen!




heddå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

en dag i stan

hallå.
har precis vaknat till ur min matkoma som jag fick eftermiddagen. vi åt kycklingsallad. MUMS. sen däckade vi ett tag i soffan och nu äntligen har man vaknat till liv igen.

har varit med ida inne hos angelica och mia idag. har klippt angelica och sen solade vi på deras "terass". jag ska iaf sitta där och kolla på lasse när han spelar på yran. tänker inte betala en spänn när man lika gärna kan sitta och kolla live från deras fönster helt gratis och man tillochmed kanske ser lasse när han spelar. OCH ingen trängsel. hur bra kan de bli? så jag sa till dom idag att jag paxade deras fönster då iaf! :D

lite pics från idag.









perfekt utsikt över lasse när han ska spela!


pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

this is my life

hallo och godmorgon.
imorse va jag inte alls bakis. så jag ställde mig och gjorde scones. MUMS. dom blev supergoda! lars tyckte också mina "bakelser" blev goda. sist han åt scones va på hemkunskapen på nyheden. stackars liten! ;) haha.

gårdagen va superskoj. först va vi hos kathy och sen gick vi ner till smurf. jag och lenis tog på oss plastpåsar på huvudet för att vårat lockiga och snygga hår inte skulle bli fult och stripigt av regnet. vi såg säkert ut som två miffon som gick på vägen. men vad gör man inte för att rädda sitt svall från lite vatten!?

imorgon ska jag till angelica. jag ska klippa henne och sen ska vi snacka massa skit. det vi är bäst på helt enkelt. love till henne <3

pics sen igår. (glömde min kamera, så det fick bli med telebobbon..)













puss och kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

norrlands guld ljus

sitter hos kathy och dricker en norrlands guld ljus. mycket god. vi har käkat kycklingsallad som blev suuupergod! :) proppmätt 2000 efter den middagen, heho.

ikväll har jag på mig ett mötley crue linne, svarta jeans och förhoppningsvis mina nya high heels. (annars blir de röda converse..hehe)


ida kommer snart hit, tycker synd om henne. hennes bil har gått sönder igen. alla skänker en tanke till ida katarina jönsson nu tycker jag!

hejdå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ditt lilla...

heej. jag har inte dött, jag har bara inte riktigt haft tid till att blogga. sorry.

i torsdags fick jag ett sms av söta angelica som gjorde mig så glad. senare på kvällen for jag in till stan och bjöds på grillat och massa söta tjejer. dom skulle vidare på pause2 men jag for hem och la mig i sängen. igår så jobbade jag hela dagen för att senare bli bjuden på middag av hjärtats bror och hans respektive. åkte efter det till kathy och satte i hårfölängning på lena. det blev så fint så fint! :)

idag har jag jobbat igen och sålt sprit till galna norskar. jag tror helt allvarligt att norskarna saknar en kromosom. för dom fattar verkligen ingenting! ogilla norskar, svar ja!

nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska snart sminka och klä på mig. ska till kathy för hon, jag och lena ska laga mat och dricka lite öl. sen hade vi tänkt att träffa söta perni. kommer bli en toppenkväll. inget ska få förstöra den här kvällen, inget!

pussi!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

kladdkakemuffins med dumle

sitter hos ida nu och har gjort kladdkakemuffins med dumle. dom blev goda faktiskt. sen har jag nog bestämt mig för att skippa sonisphere, såå jag säljer en biljett ifall någon är intresserad!? cuz i'm going to ayia napa biiiiaaatch! me and kahty gonna do some crazy shit over there. heho. jag är helt säker på att jag kommer ha roligare i ayia napa en på en rockkonsert..

undra vad man ska äta för middag idag då? har inte så mycket till smaklökar, dom har ruttnat upp nu under denna jävla förkylning. vill ni veta nåt äckligt? imorse hade mitt vänsteröga varat igen. så jag kunde inte ens öppna det. såå äckligt. men de är lite bättre nu iaf!







puss och kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

f * c k

hallå fääns. fan, youtube verkar inte funka och jag vill jättegärna att det ska funka nu på morgonen. känns så naket att sitta vid datorn utan musik. (ja, jag vet.. jag har ingen spotify, kanske ska fixa det?).

igår så kollade jag och hjärtat på film hos daniel och sophie. blev sherlock holmes, den va faktiskt riktigt bra. jag trodde att den skulle vara skitdålig och att jag nästan skulle somna i deras soffa, men icke! så den rekommenderas varmt.

i mitt tidigare inlägg om mina drömmar, så självklart är mitt hjärta med på planerna och jag ska göra allt i min makt för att dom ska gå i uppfyllelse. om jag så ska vara illegal. nä inte riktigt, men nästan! jag tycker lite synd om folk som verkligen inte har några framtidsplaner alls. utan knatar på varje dag som ser likadan ut. jag menar, vad ska man säga till sina barn när man blir gammal? jo jag jobbade där och bodde där precis hela mitt liv. för det lär ju låta skoj? tänk er att säga.. jag jobbade där ett halvår, sen flyttade jag dit och jobbade där, men chefen va så störd så då fick jag jobb där och sen flyttade jag dit och pluggade ett år.. osv. va det vore nåt!? för att jag ska kunna prestera bra, så måste jag trivas i tillvaron och vara nöjd med mina beslut och val, för dom kommer ju påverka en hela livet.



jag älskar mitt hjärta. du & jag




nog med serious talk. undra om man ska ringa och väcka ida katarina jönsson?! heho




hejdåhejdå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

dreams..


om ändå drömmar kunde uppfyllas, men dom kanske inte är längre bort än ett mail..eller två. jag vill, jag måste och jag ska hit!








over.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

superman









jag och mitt hjärta!



tre små apor hoppade i sängen..



grekjävel i grekjävlalandet.



kiss motherfuckin' consert. me and
my honey



big sis and me.




_____


imorgon ska jag jobba. det vill inte jag. jag vill ha semester. långledigt. kan jag snälla få det? jag längtar som en tok tills i höst, tills jag flyttar och tills jag kommer bort ett halvår. ska bli så otroligt skönt att GÖRA NÅGOT! just nu är jag ganska less på mina hjärnspöken som alltid kommer på kvällarna?! slipper dom gärna. och det va ungefär nyss.

i'm sorry, blame it on me..


pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

makeover

hejsan
är hemma på rödön nu och leker syunta med min bror. haha nerå, men jag hjälper han att sy om ett par jeans till ett par jeansshorts. låter kanske lätt som en plätt, men lite pyssel är det. jag fick ett par dieseljeans av han som jag ska sy om till en kjol till mig. hemmagjorde jeanskjolar är ju toksnyggt.. om dom är snyggt gjorde dvs. jag har ju gjort 2 st. som ska jag ta tillbaka,.. typ nyss. hur som haver så har jag fingrarna med mig och resulatet blir nog bäre bullan.

huvudvärken hänger kvar. nån som vill byta huvud med mig?

till veckan får jag papprena från skolan, då får jag veta vart och med vilka ska jag bo med. hehoo!


pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

b a k i s

fy fan. ska nog inte dricka kosken på ett bra tag nu.. uff. har haft världens cphuvudvärk hela dagen och varit mentally retarded helt enkelt. har typ sovit nästan hela dagen också. nu är jag grymt sugen på en köttig jävla bit och nån sås. cravings eller vadÅ?!

jag orkar inte skriva mer för jag är trött i varenda jävla kroppsdel.

love my lars.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

eenie meenie..


är man en tönt ifall man lyssnar på justin bieber? eenie meenie är ganska bra.. tönt-jag?!

håller på att fixa till mig inför ikväll och måste gå upp för att spela musi på datorn, för baby har bara hårdrock i sitt cdställ.. och jag blir tyvärr inte så pepp av den sortens musik. försökte sätta på judas priest, visst dom är grym, men inte kanske för att peppa inför en utekväll. så jag går upp hit och lyssnar på justin ist, heho.

jag funderar på ifall jag ska ha sotade ögon eller lösögonfransar? va iofs ganska längesedan jag körde på sotat. tror de va vemdalen sist! jag tror fan de blir sotat!! har även laddat batteriet till min kamera så ikväll ska jag fota massvis.. en riktigt paparazzi;) haha.


nu ska jag sminka mig.. typ såhär..

ses i yttttttttttttttttttttttttttterån.
heddå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kebabissch!


nu drar jag och baby ut på äventyr. haha nerå, vi ska bara till stan för att äta en kebabisch! MUMS. att sånt skräp kan va så gott ibland?! :) sen ska vi förmodligen till hans söta syster och hälsa på. vi lär nog rulla hem till henne. efter en kebab brukar man ju vara rätt så tjock om magen. hehoo
appropå syskon så kommer krille hem ikväll och ska stanna några veckor. med det kan vi säga ett ord.. GRYMT!

see you at the kebabischplace.


pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

morning after dark


hallå där ute.



jobbade idag, men de gick toktrögt och jag va sååå seg i kolan! uffa. sen for jag hem och nu ska jag nog powernapa ett tag så jag får energi tills ikväll. jag skulle vilja göra nåt ikväll, nåt skoj och spännande! undrar vad man ska hitta på dådå? jag ska ha med min man iaf! jag har köpt jordgubbar som jag hade tänkt att vi skulle smutta på. kanske han ska få äta dom av min nakna kropp.. HAHA nerrrrrrå.
nu är jag trött och ska avnjuta en god powernap.



tjarå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ole dole doff..


















just de.. vems jävla boobs är det?..


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sjukling


symtom:

ont i huvudet
halsont
feber

kan detta vara en förkylning på G?! eller jag tror redan att den har kommit.
va hemma från jobbet idag, men imorgon ska jag dit. sen har jag starka funderingar på att dra till strömsund och knalla runt på dunder. min söta männing malin är ju hemma från umeå. jag hoppas hoppas hoppas att jag är frisk nog tills imorgon! :)

snart kommer hjärtat med en film.

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

waiting for a sunny day

hello alla.
har precis kommit hem efter att ha satt hårförlängning på lotta. blev superduperbra på henne också. stog bara och trånade efter solen inne i hennes kök, så nu är jag hemma och ska ut i SOOLEN!

hjärtat vill ha med mig på bilbingo ikväll. ska jag följa?

pusssi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

beautiful monster



imorgon är jag ledig och ska upp kl 8 för att åka till lotta och sätta i hårförlängning på henne. jag valde att göra det så tidigt så jag kan få åka hem och sooola sen. som sagt, blekfis vill väl ingen vara! ;) jag längtar verkligen tills min utbildning börjar så jag äntligen får lära mig alla desa grejer som jag vill kunna. jag tycker det är tråkigt med dom som hoppas på frisörlinjer "bara för att dom inte vet vad dom ska bli". bortslösad tid i livet anser jag. jag känner mig mer peppad än någonsin och jag VET att det kommer gå hur bra som helst i övik. jag tror på mig själv och det vet jag är superviktigt! :) jag kommer kicka ass helt enkelt.


nu ska jag pussas med mitt hjärta. älskar dig! <3



blekfisen själv i grekland.. heho

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

västerbottenostpaj

sitter här vid datorn och spanar runt på de gamla vanliga..(massa bloggar, har blivit skadad sen jobbet på 118, haha). hittar egentligen inget roligt, men gud va knasigt folk egentligen kan skriva och lägga ut. mer bloggar åt folket!!


på lördag kanske jag och baby ska på nå rockabillyparty i ytterån. va nå band där som han tyckte va bra. jag har noll koll när de gäller rockabilly. googlade lite outfits och frisyrer och så igår, men jag vettefaaan alltså. och RÖTT läppstift??.. kan man kleta på sig nå FULARE!? ingen jävel passar i det.. punkt slut! och sen hur fasen får man till en sån här lugg, med skruv i?! nån som vet..? jag funderar starkt på ifall jag ska ha mina nya boots på mig. jag gillade ju som dom! heheoo

i ugnen nu har jag en västerbottenostpaj och till det en creme fraich sås och en sallad med räkor. MUMS! hungrig som en varg är jag. morr

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag <3 skor = sant

heej

idag har jag varit hos kathy och milla hela dagen. först skulle vi sola men vi satt på altanen och surrade skit och drack kaffe. sen ville jag baka och då blev det rocky roads. jag vet, helt crazy mitt i värmeböljan. men jag och kathy for ner på ica och inhandlade diverse ingredienser. efter det stog i frysen på kylning så ploppade det upp en minnesbild i huvudet. "JUST DE FAN, jag såg ju skitsnygga skor på skopunkten häromdagen när jag följde med ida dit. SHIT DOM MÅSTE JAG HA." såå jag tog med mig kathy (ännu en gång) och for in på lillänge och knatade in på skopunkten. och DÄR stog dom. mina fina nya boots. precis vad jag behövde till min skosamling.


kommer passa skitnice till ett snyggt klippt linne och jeanskjol och GIVETVIS sotade ögon. hårdrock här kommer jag! visst är dom snygga?



här är ett par andra som jag köpte på nelly för ett tag sen.. jag har inte riktigt bestämt mig med vad jag ska ha till. undra vad som passar?






älskar dig <3

nu ska jag gå och pussa på mitt hjärta. sen ska vi åka och hyra en film. hoppas hoppas hoppas iron man 2 har kommit på dvd.

hejsvejs

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

eclipse


godmorgon allehopa! härlig morgon, visst är det? solen skiner, det fläktar lite skönt och jag ska snart bege mig ner till krokom och kathy och sola mig brun. mmm härliga sommar!


eclipse igår var ganska bra. satt och höll för öronen när det blev de här vålsammaste scenerna. men jag känner bara att jag vill att bella ska ta jacob. såå goo team jacob!!! fuck u edward. du är blek och ful och din mamma går för en hundring. hehoo.


nu ska jag ta på mig bikinin. undra om jag ska ta den svarta eller aprikosa?hmm..






jag älskar dig!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

myggfittor


shuuuubre (som man sa förr i tiden). ska vi hänga fett? (sa man också.. oj oj gamla goda tiden..)

igår va det mycket trevligt på 100 årskalaset. drack mumsiga groggar och käkade grillat som smakade underbart. trevligt folk och fint väder MEN givetvis var det ju också MASSVIS med myggfittor på kvällskvisten. även fast jag hade rolla in mig med myggmedel och luktade mumma så fick jag ändå satans jävla myggbett.. tex på tårna, armarna och ett på huvudet. och något jag hatar här i världen så är det just MYGG! dom borde utrotas. för evigt. nog om det.

ikväll ska jag kika på fotboll. eller jag kollar nog inte så förbrilt på just fotbollen, jag tycker mest bara om att hänga på sidan om planen och snacka skit med kathy. ikväll ska även inger med, ska bli skojsight! ska smörja på mig rejält med myggmedel och dom jävlarna inte kan suga nåt ikväll. efter det så ska vi in på bio och se eclipse. jag har ju tyckt både 1:an och 2:an har varit superduperbra. så jag förväntar mig en grym jävla rulle ikväll med! :)



jag älskar min lars <3





jag och ida i vintras.

heddå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hard work work

hallå

kom precis ut ur duschen och ska snart börja blåsa håret. ska köra på lockigt hår á la maria montazami. vettefan om jag kommer lyckas. men hon säger ju att det är ju viktigt i ett förhållande att man ska klä upp sig för sin respektive. tycker jag med. ful och rutten vill väl ingen vara? ;)

ikväll blir det:

leopardkjol (utan strumpisar)
svart eller vitt tublinne
vita skinnconverse¨
lockat hår
fake eyelashes, yes baby!


undra om man ska gå ner och blanda en grogg?

see ya!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

mjukglass

godkväll
efter den utsökta middagen så for jag, danne, baby, anette, ola och givetvis lilla söta alice ner på frasses och köpte mjukglass. guuud va gott de va! :) med tuttifruttirippel och tuttifruttiströssel. MUMS! sen drog vi hem till anette och ola och drack en skitgod sommardrink. ska köra på en sådan variant imorn faktiskt. så se fan upp för mig imorn, jag kommer vara på HUGGET! :D

förstår mig inte på folk som byter profilbild på facebook lika ofta som en annan byter underkläder. vill man bara visa upp att man har många bilder på sig själv på datorn? FAN, ha dom för er själv!.......lol

sovgott heddå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sol i sinne, brunt e inne

eller nåt sånt.. :P

faaan tokfint väder idag jue. synd bara man jobbade halva dagen, annars hade jag legat och stekt hela dagen lång. älskar solen och älskar att vara en gnutta brun. blekfisar vill ju ingen vara! väntar på mitt hjärta nu för sen ska vi åka ner till krokom igen och gå på jobbet och handla inför imorgon. jag ska....,  dra på trissor, dricka grogg imorn. brukar ju alltid dricka öl för då vet man hur många man tål. men jag ska dricka grogg, MUMS!

just det, har ju glömt att berätta vad som är imorgon. det är 100-års kalas för tomas, anna och olz. vi ska hålla till i sjövik vid ytterån. jag hoppas på sol och kjol. utan jävla strumpbyxor. nu är de ju juli så nu ska man väl kunna slänga sina strumpbyxor och kköpa nya till hösten. ja vafan jag tror jag gör det! heddå strumpisar.

ikväll ska jag och lars till hans mamma och pappa på middag. det bjuds på grillat. mums.

_____


igårkväll skulle jag slänga in ett inlägg om en supergod smulpaj som jag gjorde, men hela inlägget försvann och jag drog en lång jävla ramsa och gick ifrån datorn. här kommer det igen.

125 gr margarin
3 dl mjöl
1 dl socker
bär eller äpplen


skär äpplena i skivor, lägg om i botten på en smörad form. strö lite socker på bären och ev kanel på äpplena. strö även lite potatismjöl på bären, då blir de mindre rinniga. blanda socker, mjöl och margarinet till en smulig röra. strö det över bären. in i ugnen i 20 min på 200-225 gr. servera med glass eller vaniljvisp.

_____




puss och kramen.
heddå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

marabou schweizernöt

är klar hos jessika och det blev super, hon kommer bli riktigt nice när hon har klippt in det. snaggat och långt, jajjemeeen!  sitter hos ida nu och har ätit några bitar halvmjuk marabou schweizernöt. MUMS. jag råka säga till ida att de va rea typ överallt på stan så hon fick ju nå cpryck och hoppade in i duschen. så nu verkar det som om att vi styr kosan in mot staden. ida ska SHOPPA! :D

jag är iaf supernöjd med min tatuering. ni kommer nog få höra det ett tag framöver ;)





jag älskar min lars<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tvätta tvätta tvätta

godmorgon. idag är det min lediga dag och jag är uppe tidigt och har fullt upp hela dagen. har MASSVIS med tvätt som ska tvättas.. vit tvätt, svart tvätt, blandad tvätt, skjorttvätt.. ja massvis med tvätt.. (har inte ens tvättat sen vi kom hem från grekland..euuw). sen om ca 5 min ska jag upp till jessika här i byn och sätta i löshår på henne. jag tror det kommer bli superbra!

vann tyvärr ingenting på bingon igår heller.. så nu har jag bestämt mig. jag ska ta en bingopaus. det är verkligen inte roligt längre. visade tatueringen för mamma och pappa också, dom blev nog lite chockad, men samtidigt glada. jag gjorde den ju inte för deras skull utan för min skull. att jag alltid har dom med mig, vart jag än är i världen! :)

nu måste jag kila. hörs sen.



ska ringa den här också efter jag har satt i håret. tänkte ringa förut och väcka henne kl 9, men jag kände mig så taskig. man kanske ska komma med en kopp med honungsvatten och halstabletter till henne, hört att hon är sjuk.

heddå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()