darling

hejsansvejsan.
har varit på stan idag med kathy och lena. köpte ett kakfat som jag ska ha alla mina smycken på. men eftersom kakfatet är efterblivet så går det inte att montera. och ingen jävla beskrivning skickade dom med heller. jävla skitkorvar. får väl gå tillbaka med det och klaga.

blev lite ändrade planer för ikväll så jag och baby ska åka till tulleråsen på bilbingo. jag har fått med mamma och pappa också. man kanske ska visa som tatueringen. dom vet ju inte ens om att jag har tatuerat in deras porträtt på armen liksom. vad tror ni jag får för reaktion? :) jag hoppas dom blir glad.

nu kommer dom snart och jag måste dona kaffe. baby har köpt finska pinnar.

hejdå pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tattotime @ mans ruin


heej bloggis

förlåt för att jag inte bloggade igår, men åskan och blixten kom så vi stängde av datorn.
har sovit lite klent de senaste nätterna pga all oro och strss inför denna tatuering. jag tog med mig kathy och for på mans ruin. ritade upp tatueringen och satte stencilen på armen. "yes, fan va nice det här kommer bli" tänkte jag.. OCH det blev det. är sjukt nöjd. är värd all smärta i världen.. (nästan). har tid igen den 2 aug. om jag inte är utomlands då, så ska jag dit och fylla ut i bakrunden runt om. hann som inte med det idag! satt i stolen hos mia från halv 11 till halv 4.







helt sjukt va likt det är. jag ville bara krama om mia efteråt för att det blev såå himla bra, men de gjorde jag inte. shit de hade varit soo not emelie style! ;)

snart ska jag till camilla och kathy. jag ska klippa camilla och sen ska vi äta blåbärspaj med vaniljvisp. MUMS!

hejdåhejdå, pusssisar

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

rätt upp i krysset med emelie gunnarsson

jajjemeeen. så låter titeln på en ny film som jag, kathy och lena ska göra. den ska handla om fotboll. inget annat! vi smed även andra planer som kommer bli intressanta och se vart dom slutar. var och kollade på fotbollen och den enda som skötte sig utomordentligt bra va ida katarina jönsson. hon var en exemplarisk målvakt som aldrig gav vika. nu fick ni er några visa ord. första och enda gången det kommer skrivas i denna blogg. sen kom det insekter också, att insekter alltid dras till fotboll gör mig lite förvånad. jag har alltid hatat insekter och kommer alltid göra det, men det fan gör inte det!?

nästa helg är det 100 års fest i ytterån. jag är inte så förväntansfull och pepp med tanke på att de 2 senaste gångerna jag varit ut har slutat med flopp. så ja det ska väl bli.. ehm.. underhållande?! ber ännu en gång till vädergudarna att det blir fint väder.

nu ska jag och hjärtat fortsätta kolla på iron man. såg bara första timmen av filmen innan jag for iväg på fotbollen. den va ju riktigt spännande.







tjarå

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

iron man

sitter och väntar på att päran ska koka. ska göra en potatissallad med paprika, rödlök och avokado. sen såklart grillat till det. mums. det kurrar som åskan i magen.

jag och baby kanske ska köpa en dator. hittade en bra storlek som passar både bra som bloggdator och som "vanlig" dator. ska spana lite på internet och se vad jag hittar. vill ju inte som ta första bästa som man hittar. jag funderar ju som sagt på en dell. vet ju att det är kvalitet. men vi får se vart de slutar.

ikväll ska jag kanske på fotboll och spana, får se om jag orkar.
sen ska jag och hjärtat se iron man. han säger ju att den är så bra, så jag får väl tro på han då! :)

nu ska jag ner till päran.

pussi

aaa just de, bilbingo är ett jävla skitspel för utvecklingsstörda.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

midsommar



hej hallå och godmorgon

det var ju som alla vet midsommar igår. vilken flopp det blev. jag hade ju min zebraklänning och röda converse på mig. for till anette och tog en grogg eller två. sen begav vi oss till aspåsböle och den såkallade midsommarfesten. vi fick reda på att vi skulle äta fisk?! bara det va ju en skräll. sen tog vi bilen ner till sjön och det första jag ser är EN KÅTA. va i helvete tänkte jag. det nästa jag ser är folk i LUNDHAGSKLÄDER. aaa men tjena att jag tänkte stanna där en sekund. jag drabbades av en smärre panik och försökte hitta skjuts så fort det gick. efter många samtal, sms och flera timmar senare satt jag, anette och baby i en bil påväg till krokom. PJUH, äntligen kom vi därifrån. åkte till krokom en sväng och sen for vi hem och sov. så ska vi säga aldrig mera midsommar i aspåsböle?! ja jag tror det..


ikväll blir det bilbingo i häggenås. JAG ska vinna storvinsten ikväll. hörde ett rykte att den låg på sisådär 100 lökar. jag skulle seriöst kissa ner mig ifall jag vann dom!






pussochkram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

zebraklänning

hejsvejs.
slänger iväg ett kort inlägg innan jag åker.
ska iallafall iväg på midsommarfirande i böle hos stina och anders. jag och anette lär väl komma dit som några utbölingar. höhö. ska fixa mig nu lite snabbt. locka håret går väl aldrig fort?! sen ska jag iväg till anette och surra lite skit och dricka nån öl innan vi drar dit. lars och ola är nog redan där.

ikväll har jag på mig klänning från ginatricot, skor från nelly och handväska från ginatricot.

pussochkram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

shutter island




FY FAN VILKEN HELVETES DAG. alla skulle ju tydligen på bolaget idag. har sprungit som en tok. jag har inte ens varit trevlig mot kunderna idag, heho. jag har ont i fötterna också. lite synd om mig är det.

nu blir det film och godis. vi hyrde shutter island. många säger att den är bra.


lars<3

pussihej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vem fan vill bo i tulleråsen?



har precis kommit hem från en mysig bingokväll i tulleråsen. vädret sprakc ju upp så jag, baby och jonas for till tulleråsen på bilbingo. vann såklart inget den här gången heller. jag har aldrig tur i spel, men som tur så har jag ju tur i kärlek och det kommer man långt på. skulle iofs inte skada med en sisådär 15 lökar trillade ner i fickan.

har spanat massvis med sista minuten resor också. finns ju hur många billiga som helst, men jag tror jag ska vänta tills i mitten på juli och höra ifall någon kan täcka upp några dagar för mig på bolaget. och förhoppningsvis kanske jag hittar en hyffsat billig flygstol till ayia napa och min söta marie! :) skulle ju sitta perfekt med en utlandsresa i mitten på sommaren. innan skolan börjar till hösten och så. när den har börjat har man nog inte tid att fara runt på sol och fest turné. hiho.

imorgon är det värsta dagen på året på bolaget, så jag hoppas att alla ni som läser har redan inhandlat eran öl och snaps. kommer nog bli ganska skoj att jobba imorgon med för det är vekrligen full fart hela dagen och då går ju tiden fort. sen är det är högtider och alla som flyttat är hemma så passar man ju på att träffa gamla godingar.

ne nu ska jag och baby krypa till kojs.
ska upp tidigt och ska försöka mig på att locka håret.

nattinuss.
puss



old pic på me and marie! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

this is my life


hejhallå bloggis.

dagen har bestått av jobb och nu sitter jag hos ida och väntar på att baby ska sluta jobbet så jag kan hem och laga mat. dör av hunger snart. vi ska laga ugnstekt falurkorv med riktig pärmos. mm va gott. jag skulle aldirg kunna ha anorexia, jag tycker för mycket om mat! men vemfan gör inte det liksom?! :) fick precis reda på att vi ska snart ner till carro och äta prinsesstårta. jag har faktiskt ätit tårta på jobbet idag också, vi firade nåt med att vi hade kopplat så bra. ointressant, jag vet!

dagens outfit kanske man ska börja med. många som gör det ju.

dagens outfit:
tröja ginatricot, byxor marshalls i novato usa, glasögon efva attling och örhängen vero moda





jiho, om en vecka kommer den här under armen vara fullsmetat med tatuering. det tycker vi om.

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

back from ...

hej igen
precis när jag satt och skrev förra inlägget så kom baby inklampades genom dörren och vi gick raka spåret mot kärringjävelns hus. precis när vi närmade oss så kom min lilla skrutt springandes mot oss.. så jag tog upp lilla sötfisen och gick hem med henne. tro inte på fan att hon luktade kokt fisk. jag antar att kärringjäveln har gett henne fisk. imorn ska jag nog gå dit igen och säga "GE FAN I ATT MATA MIN KATT INNAN DU FÅR ETT SKOTT I PANNAN!!!" idiot...

nu har jag lugnat ner mig och sitter hos ida medans baby är på gymet och tränar.

när han tränat klart ska vi hem och käka jordgubbar med grädde. mums.
älskar mitt hjärta <3



see ya, babyfaces! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

nu jävlar ta de husihelvete



nu är det ju såhär att min katt izzie har inte varit hemma sen igår morse. så detta är nu ett problem då hon alltid kommer hem när man lockar på henne. och det finns ju såklart en satans jävla kärringjävel här i byn som far och matar MIN katt med hennes mat och tycker "hoon äär så söt, ser ju precis ut som min julius" GAAAAH jag blir galen. varför far hon och matar MIN katt. ne men hon är ju sjuk i parkinson och de är ju så synd om henne och katterna ger henne så mycket skratt och fan och hans moster. åter till att min katt är borta. min baby kommer hem om ca 15 min och då ska vi knata dig och jag LOVAR er. har den där kärringen MIN katt, då JÄVLAR tar de hus i helvete. jag sitter just nu med fullt ös medvetslös med adrenalin och ifall hon sitter där i sitt lilla hus och trycker med MIN katt då ska hon fan få höra ett och annat. JÄVLA KÄRRINGJÄVLAJÄÄVEL. jag blir snart tokig.

återkommer efter besöket..


hej

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

bilbingo



nu ska jag, hjärtat och carro iväg på bilbingo. nej vi är inte 70 år, vi ska bara vinna lite pengar. heho.

önska oss lycka till.

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

godmorgon

guuud va trött jag va när kl ringde 8 imorse. men jag snoozade i en halvtimme och nu sitter jag här. kaffet puttrar på där nere så jag ska snart gå och ta en kopp. börjar jobba 06,30 imorgonbitt så därav anledningen till att jag klev upp 8 på min lediga dag.

om en timme eller så ska jag iväg till anette och sätta i fler slingor på henne. ska nog även klippa in det denna gång. sen ska jag in till stan och fika med min söta pernilla som jag inte träffat på 100 år. undra om man ska gå på törners och dra en sån där vitchokladmousse/mörkchokladpannacotta tårtbit?! :) den va ju ruskigt god.

mitt hjärta är världens bästa, jag älskar han mest av allt.
vi kanske ska åka till london i juli. det ska bli skoj.



nu till kaffet.






just ja.. och ett jättegrattis till sofy och danne som har förlovat sig. stort steg i en stor värld.

pussilajnen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

datorköp?

goodmorgon allehopa!
sitter hos ida nu och funderar på om man ska köpa sig en liten bloggdator, jag menar, det går ju så bra för min blogg så jag lär väl bli sponsrad till en dator snart. heho. jag funderar iaf på att köpa en av märket dell. jag vet ju att det är i världsklass liksom.

kvällen igår va en flopp. det va ju trevligt och gemytligt när vi satt hemma hos elin och johan, men sen blev de kallt, blåsigt och tråkigt. så ska vi säga aldrig mera dans i brunflo?! kanske aldrig mera dans EVER. är ju som ingen hejjare på dans ändå så. somnade som vanligt i bilen på väg hem..

jag är sugen på mat, kanske frasses. undra vad för käk man ska styra ihop tills middagen ikväll då? just nu orkar jag inte laga nåt alls.







<3 lars

pussi.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

daaaanzing in brunflo

yo yo yo.
sitter just nu i brunflo med en öl i handen och lyssnar på basshunter (lovar det är inte jag som satt på den, höhö). har käkat tacos och gottat oss. vi ska senare vidare till någon slags danzgala med z. ska bli spännande, har ju som aldrig festat riktigt i brunflo förut.

satte ju som sagt i hår på pöörny igår och det blev TOKBRA! :) guuuud, både hon och jag blev hur nöjd som helst. tycker bara synd om henne dessa första nätter som ska sova på skiten. haha. men vi hade det hur trevligt som helst. kathy följde ju med och vi satt i pörnys kök och snackade massa skit. så söta och goa tjejer det där, blir lite tråkigt till hösten när man flyttar :(

nu ska jag slurpa i mig min öl.
ses i brunflo folket.,

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sötpotatis

heeej bloggis.
sitter i köket med MIN dator. hämtade den igår när jag va hem på rödön. så på den här datorn har jag miljarders med roliga bilder. kanske lägger ut ett par noga utvalda här på bloggen. har ju bilder sen min usa trip förra året som var exakt vid den här tiden. åhh vad jag längtar tillbaka, helt sjukt. jag vill och ska flytta till usa när jag blir stor. det är en sak som är säker! och självklart följer hjärtat med.

håller på att göra mat. det blir baconlindad kyckling med ungrostade grönsaker såsom sötpotatis, zuccini och morötter. kommer bli huuuur gott som helst. det vattnas redan i munnen! :)

efter jag ätit ska baby meka med durangon så jag far till ås med kathy. vi ska snacka skit, dricka pepsi och framförallt sätta i hår. hon kommer bli så fin, så fin lilla pörny. jag ska göra mitt bästa och klippa in det snyggt. lite nervös nu faktiskt, men de kommer nog gå bra. tydligen sprids ryktet lite här på "byn" att man sätter i löshår. och det är ju bara positivt. lär väl sluta med att alla här i "byn" har löshår, hehoo lol på de.

i höst ska jag bli blond, de är en sak som är väldigt säkert. även fast jag trivs i mörkt och långt så lockar blond hemskt mycket.









just de ja, man kan ju säkert kalla folk för sötpotatis. från och med nu ska jag göra det. fast bara dom som är söta såklart.

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lilla bebis akta dig.



nu ska angelica fixa mitt hår. tjiho. imorgon ska jag förmodligen göra pörnys :D hon kommer bli en riktig puma, det lovar jag.


what did you say?


heddåååå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

yammie




MAMMAS mat smakar alltid bäst!!!




shit, jag är fan toknöjd med min nya mörka arabia hårfärg. jag undrar vad för slags spännande hårfärger man kommer expreimentera med i höst.




längtar bara tills håret är inklippt och klart, för nu ser det ut som fan. sen ska jag locka det och få det här riktiga maria montazami hårsvallet och bli en riktig dark angel. LOL

pussi



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

liljekonvaljer


har precis varit till zorros grav med nyplockade liljekonvaljer och en sten. det blev fint. maja och vi saknar han jättemycket. hoppas han har det bra i katthimlen vår fina zorro <3

ikväll ska angelica sätta i lite fler slingor i mitt barr, så det blir stort och fylligt, det fulaste som finns är väl mesigt och klent med hår på huvvet?! som tur har jag angelica som gör det fint och långt.
igår var det ju säsongsavslutningen på greys, och det var ju toookspännande. va nästan så jag ville börja grina, men jag tror jag hade slut på tårar. jag längtar redan tills i höst då det börjar igen.

i helgen blir det jobb och sen dans i brunflo. jag på dans? njaa, men man dansar ju aldrig nykter, så nån svängom ska man väl kunna ge sig på. hehoo

salong suckerz.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...



ni läsare som är okänsliga, patetiska och helt cp behöver inte läsa nedanstående rader.


igår var min mamma tvungen att ta våran äldsta katt till veterinären och avliva honom. han hette zorro och var 19 år och var världens gosigaste och snällaste katt. vi skaffade zorro när vi precis hade flyttat till rödön. han var svart med en vit fläck under hakan. veterinären sa att han hade nersatt njurfunktion vilket ledde till att han inte åt något och han hade väldigt låg temperatur. så mamma ansåg att hon inte hade något val än att ta ner honom. zorro har alltid varit med på varje julafton, varje födelsedag, varje påsk, varje midsommar som jag kommer ihåg och nu är han helt borta. ett djur som man har haft i 20 år är en som en familjemedlem och att verkligen inse att han är borta gör mig så otroligt ledsen. när tillochmed ***** grinade i telefonen, så vet man att det är en underbar misse som kommit till katthimlen. pappa var och begravde honom i skogen igår och vi ska dit imorgon tillsammans för att lägga dit en sten och blommor. sitter nu med tårar i ögonen och vill inte inse att han är borta. saknar dig zorro, världens finaste misse <3






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

yesterday

igår va det en tung dag. ska berätta mer om den sen.

men nu till det roliga. hemliga grejen på hemliga orten va ju att jag och hjärtat skulle tattuera oss. och eftersom vi firade 6 månader igår så fick jag den av mitt hjärta i present!
 
såhär blev den. den reflekterar vårat förhållande.. höhö.



 

sen om 2 veckor ska jag dit igen och gadda andra armen. den kommer bli mycket större och lite annorlunda. längtar som en tok.

nu ska jag och ida baka vit choklad cheesecake och wienerbröd, ja ni läste rätt. wienerbröd. vet ni vill smaka..

jag älskar min lars mest av allt <3

hejdåhejdå

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

...




idag är det sorgens dag.





...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

klärt och bettärt

nu är vi klar. det gör ont, eller kommer göra ont i natt.

mamma berättade en tråkig grej idag också, zorro kanske kommer till katthimlen efter 20 år på jorden. usch. mår dåligt så fort jag tänker på det.

orkar inte skriva nå mer, hejdå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

nu jääävlar

i'm @ angelicas place right now.. guess what we are doing?! :D



love you my bff ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

glömde en sak...



lugg ska man ha om man passar i det, annars ser man ut som en PÅSE SKIT.


over.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

döskalle

försöker spana lite flyg till sonisphere i augusti, men de går sådär. eftersom jag mår som en påse skit som blivit överkörd när jag åker tåg så vill jag gärna flyga eller tillochmed köra bil. men jag rååvägrar åka tåg.

imorgon blir de jobb för hela slanten, kommer ju jobba på bolaget hela sommaren. så om ni är törstig, kom in och köp en öl.. haha ne så kanske man inte får säga. men kom in och säg hej?!
jobbar ju med den här snygga puman. har tyvärr ingen bild på mina 3 andra söta kollegor. schorgen, pörny och swampie :D


just de, på lördag blir de dansgala i eeh... BRUNFLO?! dra på trissor..

heddå

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

on the road again.

hejsanhoppsan

är hemma igen från sthlm. har suttit i bilen sen kl 12.. är lite trött i stjärten(?!)
kiss igår va superskoj. vi började med att sitta och dricka öl på sturehof för att senare åka till stadion. köpte tshirts, drack öl och va ett riktigt fan. sen började dom spela, så vi stog och sjöng med och sånt man gör på konsert, ni vet.. en mycket bra helg med andra ord!

jag tog ju ur min hårförlängning för kanske enånhalv månad sen och har sen dess varit lite halvdeprimerad. man känner sig så ful och allmänt retard när man har kort hår. så nu har jag beställt nytt hår och ska sätta i de till veckan. första natten när man har satt i dom är pest och pina. man vill som inte sova på huvudet utan helst sova sittandes. gör ganska ont. men ska man vara fin får man lida pin. heheooo

sen på tisdag blir de hemlig grej på hemlig ort. återkommer med bilder och bevis då.

jag älskar min baby, mest av allt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

KISS

nu jävlar. duschad och klar. nu fer ma till hotellet och dricker lite öl. ska möta upp krille och så innan.
sen blire ROCK N' FUCKING ROLL. baby mår fortfarande dåligt :(

looove guuuuuuuuuuuun.

ses på stadion allehoooooooopa!

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hello kitty

heeej allehopa!
sitter just nu hos min syster i älvsjö med en kopp kaffe i handen. vi kom hit igårkväll efter en hel dag i bilen. jag körde från uppsala hittade ju galant med min gps på telebobbon. grymt. sen när vi kom hit så käkade vi och baby drack öl. sen for han iväg och skulle på rocks, men jag stannade kvar. kl 3 inatt möttes jag av en ganska full baby. han föll rakt ner i sängen och somnade pladask. han mår tyvärr lite sämre idag, men de blir nog bra snart. vi ska ju på kiss ikväll och då måste man ju tagga till. jag vet att det kommer bli asgrymt, bara vädret ändrar sig lite. just nu är de blåsigt och mulet, fast så länge de inte blir regn är jag nöjd. undra vad jag ska ha för outfit ikväll då? funderar på:

svart tight klänning
röda converse
skinnjacka


kommer nog bli bra det, benen fryser man väl aldrig om liksom?! sen med bruna ben kommer klänningen sitta som ett smäck. heho.

ska möta upp krille innan konserten också. just de, jag och baby har ju bokat hotell inte så långt ifrån stadion. såå mysigt och sooo emelie style ;) blir ju inte så långt att knata när man vill gå hem.

nu ska jag gå och pussa på en illamående baby. han mår nog mycket bättre av mina pussar.

heddåå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

shout it out loud


visste ni att?


att jag vill somna i babys famn
att jag har precis betalat min frisörutbildning
att min senaste kyss va otroligt god och smaskig
att jag lyssnar mycket på basshunter i hemlighet, när ingen annan är i närheten
att jag funderar på hur fan de kommer bli i höst och på pappa
att jag pratar gärna skit
att jag inte gillar folk inte står för de dom tycker och säger
att min första riktiga kyss är raderad
att jag avskyr när folk snackar med mat i munnen
att kärlek är något som man mår bra av
att jag gillar att säga taskiga grejer bakom någons rygg när man är i utlandet, dom fattar ju ändå inget?!
att jag alltid kommer att säga vad jag tycker
att jag är förälskad i min baby
att sist jag grät på nyårsafton och dagar efter det
att min mobiltelefon är en exakt likadan som kenzas 
att när jag vaknar på morgonen är jag stum och otroligt kissnödig
att innan jag går och lägger mig tar jag alltid nässpray
att jag just nu tänker på hur underbar den där sprayen med nässpray ska bli
att imorgon kommer jag åka bil nästan hela dagen 
att jag hoppas att det blir finväder på kiss
att jag verkligen vill att det ska vara tatueringstid NU NU NU!



nu ska jag gå och krypa till kojs med min lover.
natti natti

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kissekissekissekatt

ester är här och stryker mig runt benen. håller på att vänta på det som står i ugnen. baconlindad kyclingfile och pommes. mums.

sen blir det tårta, sooooooooom jag har längtat.



fina kissekatter i vemdalen <3


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

i used to love her.

god eftermiddag älsklingar.
sitter hos ida och solar på hennes balle. måste ju uppehålla min bränna sen grekland. att vara blek är så 2009;) haha nedå. har även varit in med hjärtat på törners och köpt tårta tills mitt tårtkalas ikväll. lars mamma och pappa och syskon kommer på tårtkalas. köpte 2 tårtor och wienerbröd. 2 små tårtar skall även tilläggas, fan man är ju inget fetto heller.. vi va också in på mans ruin och bokade en tatuering. jag och baby ska göra en tillsammans. men vad vi ska göra är en hemlis tills sen är på plats. hehoo..

imorn ska jag och baby åka till stockholm för att sen på lördag rocka röven av oss till kiss. kommer bli huuur kul som helst. ska nog förkröka med krille och hans kompisar. dom skulle klä ut sig och måla sig som dom också.

lägger upp bilderna sen grekland lite senare, dom måste in på datorn först. men tills dess får ni en solbild.




pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

äntligen heeeeemmmma!

JAG VET ATT NI HAR SAKNAT MIG! men nu är jag och baby äntligen hemma. efter en lång natt och dryg tågresa så kom vi hem halv 2 idag. tusen tack för alla gratulationer på facebook på min födelsedag. blev nästan lite rörd när jag såg hur många som hade grattat mig. :)

jag bloggar mer imorn för nu ska jag spana på idas nya bloggdator. ska även lägga upp bilder från grekland och så imorn.. vet att ni vill se alla smaskiga bilder. heho

hejdåååååååååå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

väntar på boarding

     JAG OCH BABY VäRMER UPP INNAN FLYGET. JAG HAR SHOPPAT SOLGLASöGON OCH SMINK FRåN MAKE UP STORE På TAXFREEN. NU VäNTAR EN HäRLIG FLYGRESA. HAR BESTäLLT SåDANT HäR LäPPGLANS På TAXFREEN På DATORN SOM SKA LIGGA På VåRA PLATSER. LäPPGLANS SOM STICKS. TROR På SåN SKIT JAG. NU SNART SKA VI BOARDA. PUSSS OCH KRAM. LARS HäLSAR TILL ER ALLA. 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

right now @ arlanda

hej bloggis.skulle egentligen blogga på tåget, men eftersom resan mellan hem och stockholm bara är typ skog så funkade ju inte internetet på min teleboboo. sitter iaf just nu på arlanda och väntar på att få checka in bagaget. sen ska vi igenom passkontroll och sånt där fjant OCH sen som jag har väntat... STARBUCKS! jag tror jag ska köpa en latte med vit choklad.. yammie. vi har även hunnit med att äta och växla pengar. när vi kommer igenom till taxfreen så ska både jag och lars köpa en plånbok, vi har bara kassa med oss och har ingenstans att ha våra pengar!. min outfit idag består av leggings, linne och skjorta. perfekt för en flygdag. soo emelie style ;) PUSS OCH KRAM Så HöRS VI.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()