Grön spagetti

Shuuuuuu!
Idag åt vi grön spagetti med rosa köttfärssås till lunch på dagiset som jag jobbar på. Halvskumt att äta grön spagetti. Gott vad det iaf. Det var även min sista dag där idag. Barnen är faktiskt söta. Tror jag har konverterat mig själv till att faktiskt tycka om barn. Klapp på axeln.

Sitter nu hos ida och ska äta tacos. Jag gjorde en vaniljpannacotta med hallon till efterätt. Måste ju passa på att äta gott innan man far. Och jag vet att ida vill kramas så mycket som möjligt med mig. Hehe.

Hade tänkt att dra en spontanfylla på fredag!

Love,
E

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

6 days left.

Ja gott folk. Då är det 6 dagar kvar till det bär iväg. Känns gruvsamt att städa ur huset.

Love,
E

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Schleten söndag.

Heeeej!
Är lite halvschleten idag. Va ju ut en sväng igår. Först 60års kalas hos Lars mamma och sen for vi en sväng på Cuprum. Känns som att detta va "sista" utgången det här året. Sov hos Angelica i hennes loftsäng. Blev typ 1000 grader i lägenheten = nästäppa = kan inte sova = måstekokakaffe. Annars vare huuur mysigt som helst.

Jobbar mån, tis och ons. Ska försöka packa ihop huset och packa resväskorna. Vad packar man ner för ett år? Vilka skor ska med? Alla favoriter såklart. Resfeber? Nä inte än. Ska förflytta katterna till mamma och pappa också. Så dom hinner vänja sig innan man far. Det skär i hjärtat bara tanken av att lämna dom och leva utan dom i ett år. Mina älsklingar!!!

Nu ska jag vila mig iform så jag är fit for fight sen när jag ska ta mig an tvätthögen deluxE!

Love,
E

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon måndag.

Sitter med morgonkaffet och nyhetsmorgon och ska snart åka iväg till jobbet! Idag är det exakt 13 dagar kvar tills vi åker.

Jag tror jag måste köpa med mig glögg och pepparkakor idag. MÅste ju ha lite adventsmys innan man drar.

Har extrajobb i salongen hela veckan också :)

Love,
E

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Love fridays.

Heeeej!! Nu äntligen har vårat visum blivit godkänt och vi har fått bekräftelsen på mailen!!! Ahhh grymt!! Nu är det verkligen bara att fara!

Idag är jag ledig och det är så skönt. Jag dricker morgonkaffe nu framför Nyhetsmorgon och ska snart iväg på ansiktsbehandling. Ikväll har vi bjudit Lars HELA familj på middag. Ska laga mat och vi blir fan 10 pers. Finns de hjärterum, finns det stjärterum.

Love, E

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

TGIF

Äntligen fredag! Drog en sväng på stan och gjorde synundersökning. Ska skaffa nya brillor innan jag drar. Beslutsångest när det kommer till val av bågar. Det FAN inte lätt alltså. Bruna, svarta, utan båge, genomskinlig båge?! Imorgon är det den efterlängtade DrinkDrunkFesten hos Lisa. Jag och karro ska vara ett lag och jag är otroligt peppad! Kommer bli grymt! Väntar med spänning efter brev på posten. Ett brev från läkaren och ett brev från ambassaden. Love, E

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

24 days left.

Woop woop. 24 dagar kvar tills vi lämnar landet. Känns underbart men samtidigt konstigt. Min syster har iaf hjälpt oss att fixa hotell till de första nätterna när vi kommer dit. Skönt att ha det bokat. Hotell - check. Nu är det inget mer som ska bokas. Någon som inte har något att göra den 2-3-4 nov? Hjälp oss att packa ur huset, heho! Nu ska jag till tandläkaren och spana gaddarna. Uhh. Love, E

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Visumansökning

Tjeeena! Håller på att fylla i visumansökningarna till canada. Det är ju bara 1 månad bort nu! Alltid halvkrångligt att fylla i visumansökning. Hoppas bara man inte fyller i något fel. Ja ni fattar..! Ska boka hotell tills första dagarna då vi är där också. Syster min ska kolla på marriot åt oss. Jaja de löser sig. Undra om man ska försöka sig på ett CV på engelska? Uhh va svårt. Opepp på det. Nä nu ska jag fortsätta fylla i. Love, E

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()