våga vägra packa

nu tror jag att jag har packat klart min väska. jag fick iallafall med de viktigaste:

pass
bikini
nässpray
flipflop
en massa skor
en massa klänningar
en massa kjolar
en massa linnen
en massa annat onödigt tjafs


tror att detta ska räcka. jag vet ju att jag inte ens kommer använda hälften av alla klänningar och kjolar jag släpat med mig. lars har ju lånat en svart liten väska, nivet en sån här som man kan ha som handbagage och jag har med mig min stora feta röda väska. men han är ju kille och dom har ju inte samma krav som oss tjejer när de gäller packning. det räcker med ett par badbyxer liksom.
kommer sakna izzie hur mycket som helst, så ikväll dka jag gosa extra mycket på henne så hon verkligen känner att "nu räcker det".


nu ska jag gå och krypa ner under täcket och pussa massvis på mitt hjärta.

bloggar mer när jag är på arlanda.

sov gott.





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

dodge durango

hejsan bloggis!
sitter precis exakt nu och lyssnar på alors on danse, vet inte om jag ska gilla den eller totaldissa den. man kanske ska ge den ett par omgångar i högtalarna för att få veta.

har varit en händelserik dag idag. jag och hjärtat har varit först till stan för att handla de sista inför imorgon. sen for vi till järpen och köpte en bil (eller lars köpte, jag stog bara bredvid). kom nästan precis innanför dörren. låter inte som vi har gjort nåt alls idag, men de har fan tagit hela dagen. just de, eftersom jag INTE får mina skor från nelly innan jag åker imorgon så fick jag ett par skor av baby. fan jag som verkligen hade hoppas att få skorna idag och GUD va besviken man blir när man inte får dom :/

jag vill verkligen inte packa, fan de är typ de värsta jag vet. näst efter sprutor, dill och vitpeppar.

min nya fina skor, som kommer passa så bra i grekland. tack babyyyy! <3


pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

pics sushi-p to the arty











TACK för igår mina sötaste älsklingar! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kli i öga

har precis kommit hem från rödön. va supermysigt att vara där. käkade smörgåstårta, grillat och tårta. pappa blev jätteglad över murikan och likaså mamma över kläderna hon fick. skrev även ut biljetterna tills tisdag, hade nästan glömt bort att man va tvungen att skriva ut dom. nu är det bara passet som skall letas fram. vet ju att jag packade ner det i flytten. men vart? vi vilken påse? i vilken låda ska påsen ligga i? det är ett mysterium. ni kan ju gissa vad jag ska pyssla med ikväll..

imorgon ska jag och baby till järpen för att hämta hans nya bil. den är svart och jättestor. en perfekt familjebil på 2 pers. sen ska vi till stan för att fixa det sista inför resan. jag ska på massage på jobbet, köpa solskyddsfaktor och fixa lite mer grejer.

skulle egentligen tagit med mig min dator hit och fört över lite bilder från kameran till den. jag lovar att i den datorn finns de bilder som ingen annan har sett förut. undra om dom ska preskiberas eller om man ska lägga ut dom offentligt? vad tycker ni?

nu ska jag leta mitt pass. önska mig lycka till.

lägger upp nå bilder sen igår.





heddå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

grattis till mami, mig och papi

idag är det morsdag så grattis till min mami. jag och lars ska snart hem till rödön för mums på smörgåstårta och vanlig tårta. en rejäl tårtdag med andra ord. vi ska egentligen vara där kl 12, men de är ju om 5 minuter så jag tror vi kommer lite sent. heho.

jag och angelica lyckades sjukt bra med sushin igår, trodde aldrig att det skulle bli så bra som det blev. tillochmed ida och carro åt vår sushi och tyckte det va ganska gott, så där fick man ju lite pluspoäng. jag och angelica fick en sådan här gurka med istoppade geléhallon på tandpetare. det va ju självklart ida som kom på den smarta idén. jag blev tokglad! tack så mycket tjejer för igår. jag drack faktiskt den här äckliga absolut mangon, som jag trodde jag skulle spy av. första klunken gick sådär, fick flashbacks men sen slank de ner rätt lätt. jag längtade alldeles för mycket efter mitt hjärta, så han kom och hämta mig. fast de är ju typiskt mig?! haha

ska även basta när jag kommer hem på rödön. tycker egetnligen inte om att basta, men jag måste göra det innan vi åker på tisdag. ska skrubba bort alla äckliga döda hudceller så jag får en schysst och hållbar bränna!

nu ska jag byta om och pysa hem på rödön.

"you're not gonna reach my telephone"

toudelssss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

p to the arty





Akta dig, du vet vem du är!
NU KÖR VI!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

purple rain

sitter hos angelica nu och håller på ladda inför sushifesten. angelica har förberett allt det som har med sushin att göra. jag har blåst ballonger och bytt om. innan jag kom hit så var jag och hjärtat på stan och shoppade. jag shoppade:

1 rosa klänning
1 vit skjorta
1 grön tshirt
strumpbyxor
örhängen


köpte även en murika till papi och en skjorta och tshirt till mami. jag tror dom kommer bli supernöjda. har varit på bolaget och köpt en flaska rosé, så nu blir det till att lära sig. jag brukar ju annars köra på öl. tog även med mig absolut mangon som jag hade i vemdalen, men så fort jag ser flaskan så får jag kväljningar och flashbacks sen vemdalen och fredagkvällen, fyfaeeen! haha. ska väl blanda i ordning nån god fördrink på den.

nu är det fest, fast jag ska bara fli på mig lösögonfransarna. SEN är de fest! ;)




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

chiqitita

hej bloggis.
jobbet igår gick helt okej, ganska lamt att sluta 8, men jag och baby åkte på ica maxi och handlade mat. jag tycker de är superskoj att åka och storhandla. kalla mig vad ni vill, men så är det!
har jobbat från 7 imorse och lånade mamma och pappas bil igårkväll för att jag skulle kunna ta mig på jobbet idag. öppnade även ett h&m paket som kommit. hade beställt massvis med grejer, men de kom bara 3 grejer till mig.

1 blommig tunika
1 rosa tublinne
1 par zebraballerinaskor

ida beställde också kläder och hennes klänning som hon fick matchade min tunika. ida tyckte att klänningen såg ut som en "blåkullaklänning" (antar att hon menar en påskkärringklänning). och när jag provade min "blåkullatunika" så sa hon.. "men du passar ju i sånna där konstiga.." jaa hehe tack, haha. 
jag väntar ju förbrilt på mina skor från nelly, men det verkar som dom kommer på måndag. suck fuck! jag som hade tänkt att ha ett par imorgon på födelsedagsmiddagen! :/ jaja, den som väntar på nåt gott...

ida står nu i duschen så jag passar på att blogga. jag ringde och väckte henne 3 gånger innan jag kom hit, men ändå låg hon och sov när jag anlände. trött tjej? jag ska släpa med mig henne in till stan. för jag måste köpa en morsdagspresent till mami och en födelsedagspresent till papi. vi ska ju ha födelsedagsmiddag på söndag hemma på rödön. eftersom jag fyller år när jag är i grekland. jag tror jag vet vad jag ska köpa. jag kommer nog på nåt bra, det gör jag alltid!

älskar mitt hjärta, måste bara tillägga det.

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

frukost hos angelica.

godmorgon mina kära!
jag och angelica har precis käkar frukost på hennes vardagsrumsgolv. blev inga scones för hon hade för lite mjöl, men lika bra det. är ju hungrig som en häst på morgonen! sitter även och surrar om på lördag, blir en jävla sushifest det, yammie.
ska kila ner till marta proppmätt också och lämna en väska som hon ska låna tills ikväll. puppan har ju mösspåtagning. har även fått reda på att min katt, izzie, är hos grannarna i nordan och käkat upp deras kattmat. det är ju dääärför hon aldrig käkar hemma. vår mat duger tydligen inte :( bara min snutt inte springer bort för alltid, då kommer jag gråta floder!
imorgonkväll ska hjärtat förmodligen sälja s4:an. och sen ska vi till ola och anetthe på middag, som tack för att jag satte i hennes hårförlängning. undra om man kanske ska köpa med sig en flaska rosé? måste ju lära mig dricka skiten nångång.

ska iväg på jobbet och surra i telefon.

piiz till alla losers!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

izzie, ester och otto.

sitter här uppe vid datorn och har precis avnjutit 2 goda mackor. blev lite hungrig såhär efter jobbet. jobbade till 22 och imornbitt börjar jag 11,20. så de kanske är dags att gå och lägga mig. ska upp imorgon för att åka in till stan för att käka frulle hos angelica. ska tvinga på henne att vi ska göra scones. va kanske hundra år sen jag åt scones. MUMS.

ska nog planera lite till sushifesten vi ska ha på lördag, där bara de fina är inbjudna! :) vi ska göra lista på vad vi ska handla och grejer, och appropå lista. här är min önskelista, jag fyller ju år den 5:e och en önskelista måste man ju ha när man fyller år.

-sodastreamer
-en bil
-en överraskningsresa någonstans i världen


resten kan ni skippa för de behöver jag inte, eller så har jag det redan!

nu ska jag ta mina katter och gå och lägga mig i sängen.

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

i just love shoes

idag när jag va på stan så tänkte jag handla ett par skor, men jag hittade inga som passade och sen hade jag på mig SNORTAJTA jeans och converse dvs skor med snören. och i converse blir fötterna ganska instängda och svettig vilket gör att det blir jobbigt att prova skor. 
Hur som haver, så satt jag och ida och spana runt på lite sidor och så kom vi in på nellys sida.. VIPS så va jag 2 par skor rikare. kommer se så nice ut i sommar. beställde ett par bruna och ett par svarta. visar dom i bloggen när jag fått dom! :)

nu ska ida blogga, så spana in hennes blogg. edaa.blogg.se

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

face up, ass down.

sitter hos ida nu och har precis avnjutit en god middag. kyckling, avokado, fetaostsås och körsbärstomater. MUMS!

har varit på stan idag. först va jag till lina på hairmony och klippte mig, hon är superduktig och jag kände mig supernöjd när jag gick därifrån. det är så det ska kännas! :) sen kom angelica dit och vi gick och käka frulle på törners. satt även och snackade massa skit, vilket jag och angelica är bäst på;) sen har jag varit på stan och shoppat litegranna, måste ju unna sig nåt tycker jag. det jag handlade var:
3 st bhliknande toppar
3 st örhängen
1 par tights
1 par mjukisbyxor
1 bikiniöverdel
1 klänning
1 linne
schampoo och balsam

visst, jag är inte rädd för att säga vad jag tycker och känner för folk. jag tar skit för de jag säger, men jag står fan för varenda ord av den skit jag säger också. falska och uppstoppade människor kan jag gärna slippa.

nu ska jag fortsätta färga carros hår.

tjingeling

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

stereo love.

imorse när klockan ringde 05,50 så tänkte jag.. "fan, det här suger, jag vill verkligen ligga kvar och sova." men de va bara att snooza i 10 minuter och sen kliva upp för att åka på jobbet. jobbade till 13,40 och sen pallrade jag mig ner till pause för att mumsa i mig en kardemummamuffins med philadelphiafrosting. yammie. mitt emot mig på paus satt snygg-pernilla. hon är bra hon! hon tror jag är en av de få bra saker som följde med det jobbet.

klockan 15,00 skulle jag infinna mig på swedbank vid blå center. kom dit och mötte upp mami. vi kom dit, vi pratade, vi diskuterade, vi skrev på papper, vi skakade hand och VIPS nu är jag 150.000 kr rikare. känns bra, men dom kommer ju ryka lika fort dom kommer in på kontot. ska ju betala min kära frisörutbildning som jag ska gå i höst i övik. känns otroligt, overkligt och helt jävla skitgrymt. jag vet att jag kommer kicka ass där borta. ska iaf aldrig skaffa en ful kissfläck uppe i huvve, that's fo' sho' and so not emelie style ;)

har precis satt in en sockerkaka med kanel och en skvätt kardemumma in i ugnen. hoppas den smakar bra. kommer ju få besök och då måste man ju bju på nå gofika, annars känns de ju fattigt.

imorgon är det en vecka tills jag och hjärtat pyser iväg till greklandet. KÄNNS GRYMT!

hejdåhejdå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fuck you, fuck you very much

toudelouuu bloggis.
sorry för dålig update, men jag har faktiskt varit hemskt upptagen denna helg. som har bestått av jobb och lite till.
i fredags så jobbade man stjärten av sig inne på bolaget, för solen råka ju komma fram och då skulle alla ha öl helt plötsligt. svettigt om fötterna blev det iaf. sen efter det va de bara hem att byta om för att dra vidare på nå värre grillning hos carro. där va ju hela ligan. grillade majskolv och kött, gott va det! yammie.

lördagen jobbade jag med, va toklugnt för då hade ju solen gått i moln och de kom kanske en skvätt med regn. sen va de bara hem att sova en timme eller två och dra vidare till ida för nå värre förhäng. för att sen åka till stan för att kolla på bilar (gäsp). de va ju som cruising. träffade baby på travet och pussades massvis.

idag har jag jobbat på 118100 och svarat i telefon när massa kottar ringt. jag sa till mig själv i vintras att aldrig jobba en söndag igen..det gjorde jag inte heller, tills idag. vilket jag ångrar. big time! suger så hårt att jobba en söndag, fan hela helgen blir ju förstörd. har precis kommit hem från en konfirmationsmiddag hos grannen. god mat och supertrevligt sällskap! så snart ska jag krypa till kojs för att återigen jobba. börjar 7 imorgonbitti. fy fan.

nu ska jag gå och pussa på baby som sitter nere i soffan.

xoxo.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ny design.

sådärja. har mekat och fått ihop till en ny design. kanske inte den snyggaste, men vafan!?
angelica sa att man skulle länka till vart man tog den ifrån, men jag råka stänga ner skiten. what to do?! hehe.

sov gott.. puss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

rekmacka.

hej käre bloggläsare! <3
idag har jag jobbat till kl 20. det har gått bra, det är ganska lättsamt jobb ändå.

- välkommen till 118100, de är emelie
- ja hej, jag skulle vilja komma till en thairesturang på södermalm.
- jajjemän, thai noodlehouse har jag på ringvägen. ska jag smsa numret och kopppla fram dig?
- ja tack gärna.
- ja va bra då kommer dom här, hejdå
- hejdå

som sagt. ganska enkelt

så när jag slutade for jag in på ica nazi och köpa rekor och majones, för jag har varit så sugen på rekmackor hur länge som helst. yamms. så jag och baby gjorde rekmackor och nu sitter jag här proppmätt.

imorgon och på lördag ska jag jobba på bolaget. ganska skönt gäng som jobbar där! :)

hörs imorn blogreaders. pussilajnen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fittjävel

hade precis skrivit ett långt inlägg och så kom jag åt den jävla rackarns knappen och ALLT försvann. LAGOMT LESS. fan jävla blogg.

skrev iaf lite om middagen igår, powerwalken, och min svank som det strålar i.

nu ska jag iväg på jobbet, ifall ni ringer 118100 så kan det vara jag som svarar! ;)

pussochhej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

telephone

ÄNTLIGEN mår jag lite bättre. har varit helt däckad i flera dagar känns de som. igår fick jag sörpla vätskeersättning och nyponsoppa, men tillslut fick jag äta lite ris. yammie.

idag gör jag mesat ingenting, funderar på om jag ska ta och ringa jävla skit folktandvården och skälla ut dom för mina snea framtänder. undra om dom ens kommer göra något åt det? jävla skitställe....

tycker även det är dålig stil av en viss person och hänga ut angelica TOTALT. riktigt dålig stil. tycker man kan väl diskutera öga mot öga och inte hålla på och fjanta med mejl och grejer. ett bevis på omogenhet och feghet. SO NOT EMELIE STYLE! ;)

jag och angelica har iaf bestämt att vi ska ha födelsedagsmiddag helgen innan jag åker till grekland vilket borde bli typ den 29 maj?! vi ska only invite the finest. och vi ska bjuda på hemgjord sushi. hehu, har aldirg gjort det, men jag tror angelica är kung på att styra ihop en sån där rulle:D älskar ju sushi, så what can go wrong liksom?

imorgon ska jag jobba kväll, tror jag slutar 22,30. ganska skönt att jobba sent för de ringer inte så många då, hehu.

nu ska jag försöka få in min katt, de spöregnar ju ute. stackars tussieboe.


peace.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fortfarande sjuk

jag är fortfarande sjuk och helt crazy förstörd. vet inte rikigt vad som pågår i min kropp just nu, men allt står fan inte rätt till.
igår firade jag och min baby 5 månader vilket va supermys. kan inte tänka mig att de redan gått 5 månader, tiden har gått så fort. tänk när man är 60 liksom.
sen på kvällen lekte jag rövare med ida. va upp till angelica en sväng och där va de fest. ida fick lite panikångest över massa kottar som satt i fönstrena, så vi for. ida skjutsade hem mig och jag kom hem och snusade på min baby som sov så sött.

idag har jag sovit till kvart över 2, SOM SAGT det är nåt fel på mig. hoppas det ordnar upp sig snart.

puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

5 månader <3

5 månader idag älskling.





älskar dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

är otto borta?

hjärtat står och försöker locka in otto. han som alltid brukar sitta precis vid bron och trycka, och nu är han helt puts väck. kan kommer nog hem snart,, lilla ottoplopp.

åkte iaf in till stan med ida idag och köpte en subwaymacka (guds gåva till östersund). fick i mig näästan hela, men sen va jag fan mätt. har varit mätt ändå tills för kanske 20 minuter sen då jag tryckte ur mig vääärldens rap. det va skönt och äckligt. nu kanske jag kan somna på sidan ikväll. jag somnar alltid på sidan när jag ska sova och nu helt plötsligt när min mage är uppvälld och jag mår som en påse nötter, så måste jag somna på rygg. hur fan lätt är de då? och vilka jävlar somnar på rygg liksom? jag förstår inte..

jag försöker spana igenom taxfreen tills jag och hjärtat ska åka till grekland. jag kollar på parfymer, solglasögon och smink medans hjärtat kollar på whiskey. jag undrar egentligen vad vi kommer komma hem med. jag vet säkert 100 procent att jag ska ha min parfym iallafall.

sen så undrar jag hur vissa dumma puckade och fula människor tänker. kan inte vara lätt....


just de.. en kotte runkade i mitt öra häromveckan på jobbet. FRESH. not.. ville ungefär gå och skjuta mig själv efter det.

salong suckerz
pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

stängt på en fredag.

hur fan kan folktandvården ha stängt på en fredag? jävla skitställe.. jag ska aldrig i hela mitt liv gå dit igen. jag ska börja hos en privat UTBILDAD tandläkare. ida mumlar nåt i att dom kan ha klämdag, men vafan liksom?!

jag somnade inte förren 3 inatt och vaknade av dom här jävla byggarbetarna som bygger på huset bredvid. borrborrborrborr. förstår dom inte att jag behöver min skönhetssömn?! jag och hjärtat gick upp och jag gjorde kallvispad nyponsoppa (lars råka köpa fel igår, typiskt karlar..hehe). och nu är jag proppmätt. tror min mage hade blivit ganska liten pga magsjukan. undra om jag orkar en hel subwaymacka eller kanske 2 tuggor? jag tror mer på 2 tuggor.
pussochkram

min söta marie ringde häromdagen från cypern och ville jag skulle komma och hälsa på henne i ayia napa. och jaaaaa tack, de vill jag gärna, spana lite på flyg och hittade för 3300. helt okej ändå. vi får se hur det går med den resan. men när hon ringde kändes de verkligen som att det va igår som vi surrade med varandra. helt sjukt. och som hon alltid avslutade samtalen " PUSSHÄÄÄÄÄJJJJ" (på ren värmländska). saknar dig marie.
old pic från 2007.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

måste man sova ifall man är magsjuk?

ligger i sängen och mobilbloggar. känns rätt tufft att göra det. men anledningen till att jag gör det är för att jag är arg och upprörd. jag stog och speglade mig i spegeln sådär som man gör på kvällen.. också upptäcker jag att MINA FRAMTäNDER äR SNE! vad i helvetes jävla skit fan. hur kan detta komma sig,? jag som alltid har haft fina och raka framtänder.. och nu är dom sne. jag ska ringa foktandvården imorgonbitti och skälla ut dom jävlarna.. dom har gjort så jag har fått snea framtänder. Jäla sopor. så när jag väl kommer i säng så är min mage mer uppsvälld och jag mår illa så det känns som jag ska spy.. fy fan för folktandvården i krokom. nu ska jag ta lite av min älskade nässpray och snusa lite på hjärtat som sover så sött bredvid mig. nattinatti

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hej bloggen.

hej bloggen.
jag kände att jag fick suget av att starta om min blogg igen. så jag raderade allt skit och börjar nu om igen.

Känsla just nu: mår illa som ett cp

Dagens sjukdom: Magsjuka

Dagens bästa: mitt hjärta <3


imorgon ska jag, ifall jag orkar och ifall jag inte mår illa, åka in till mia på mans ruin och lämna in bilden som jag ska tatuera. tror de kommer blir tokbra de där. bara de inte gör så ont, fast de kommer de nog göra.

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()