apelsin/vitchoklad bullar.

hejsan
håller på att baka för fullt. ska bli apelsin/vitchoklad bullar. det kan man väl inte misslyckas med? degen står och jäser så jag håller på att tvättar och stökar runt. skulle egentligen behöva duscha, men det får bli efter bullbaket. min baby kommer bli så glad när det finns bullar i frysen nu när jag flyttar! jag <3 han

igår så va jag hos pernilla och fixade hennes hår. först tog vi ut hennes gamla extensions och sen satte vi i nya, klippte in det och smacka i en färg på det. blev hur bra som helst. är riktigt nöjd och det tror jag att hon är också.

på lördag går sista lasset till övik och då flyttar jag. blandade känslor. ju mer jag tänker på det, ju mer nervös blir jag. jag är ju en sån person som kan bli nervös över minsta lilla grej. men det kanske för nåt gott med sig?! att man blir nervös alltså...

ne nu ska jag ner och smacka in en bullplåt. vet ni vill smaka, hehoo 

love
e.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

smack smack.

hejsan bloggis.
förlåt för min bloggtorka. lovar att det ska bli bättre. sitter hos ida nu och har avnjutit en god kopp kaffe. väntar på att älskade L ska komma och hämta mig så vi ska åka hem och mysa. inte så många dagar kvar nu:/ men dt ska bli spännande. va ju till övik igår och spanade lägenheten. fick en chock, men det blir nog bäre bullan de dära. får ju en amerikansk tjej i klassen, vilket är toppen. då får man öva på sina engelskakunskaper. heheoo

nu vill jag att vi baby ska komma. jag behöver en puss!

btw så facerejpade jag ida alldeles nyss, det va roligt. jag ÄR rolig.


love
e.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

last night

igår så va de ju min sista arbetsdag på systemet. ganska skönt att slippa alla äckliga och fula gubbar som kommer in och halvstöttar på en. usch. men iallafall så hade jag en hejdåfest här hemma. så svempa, kathy, pörni och jörgen kom hit och vi käkade gott och drack gott. lekte även ett par lekar som nästan gjorde så jag kissade i brallan. skrattade såå jag dog! skittrevligt och jag tror att jag aldrig kommer få så bra arbetskamrater nångång igen. jag <3 er !

idag ska jag och lars hem till rödön för att packa grejer på släpvagnen. drar ju till övik imorn med första lasset. spännande.


nu ska jag pussa på mitt hjärta!

love
e.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

flintskalle

nuuså äntligen har jag tagit bort mitt löshår. har velat det ganska länge, men det har som inte blivit av. som tur så kunde josefin göra det idag. tusen tack! så nu är man flintis igen. ska klippa det en gång innan jag flyttar så man känner sig lite fräsch iallafall.

har även varit hem på rödön och surrat om måndag. första flyttlasset till övik går ju då, så vi har bestämt nu vad som ska med och inte. sen fick jag med älgkött som jag lagt i marinad som jag ska bjuda på på lördag. blir nog toppen de där.

nu ska jag pussa på min sjukling som ligger nere i soffan och snorar.

love
e.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

boring thing to do


har precis gjort klart naglarna. gjorde för första gången med genomskinliga tippar, så det ser naturligt ut liksom. blev helt okej ändå. har suttit och pillat på med dom nu i kanske 3 timmar. men så går det när man är noga. för ida skulle det nog ha tagit en kvart ;) haha

ÄNTLIGEN ska jag få ta ut mitt risiga hår. josefin ska få den stora äran. haha


nu är jag hungrig.

love
e.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bildbomb














smell ya later.
puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

us and a


godmorgon. klockan är ju iofs halv 2. råkade sova lite länge, sov till halv 12. jag brukar inte sova så länge, men jag antar att jag har vänt på dygnet. måste nog vändas tillbaka snart.


måste bara berätta.. att som ni flesta vet så bodde jag i usa i ca 6 månader för några år sedan. där träffade jag världens bästa tjejer och en av dom är marie. hon och jag är precis likadana i sättet och har exakt samma humor. jag älskar henne. men tyvärr så har jag inte träffat henne på mer än 2,5 år, men det känns ändå som igår vi hängde och drack kaffe på starbucks. helt sjukt ändå att det finns sådana vänner som sätter så djupa spår i hjärtat medans andra vänner glömmer man bort på 2 sek
     när jag kollar bilder på andra bekanta som har varit eller är i usa just nu, så känner yttepytte avundsjuka och jag vet att det är där jag ska bo när jag blir stor. jag älskar landet helt enkelt.



love
e.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ful fulare fulast



.........you're ugly.



hejdå
ps. filmen va bra.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

valentines day

jag och min älskade L har varit och hyrt film och vi ska gotta oss i chips och godis. vi hyrde valentines day. den är med massa kända skådespelare så min förväntningar är höga.

på lördag ska jag ha en avskedsfest för mina älskade arbetskamrater på systemet. kommer bli supermysigt och jag vet att det kommer bli massa skratt. nästan så man kissar på sig.


nu ska jag dricka kaffe. hela jag vill bara och måste bara ha en kopp kaffe med en skvätt mjölk.

love
e.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

piss off



gud va jag skulle må bra ifall jag fick skriva massa jävla skit om alla falska skithögar. ni vet sådana personer som alla pratar om, men ingen säger nåt. jag skulle älska varje minut av det och jag tror ni också skulle göra det.. men det struntar jag i. jag bara fortsätter le och tänker onda tankar..


jag har iallafall kommit på min nästa tatuering som jag vill göra.. jag vill och jag ska.


hedjå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

mötley motherfuckin' crüe

oherreguud vilken bra konsert det var. jag bara stog där i regnet i mni blåa sopsäck och bara njöt. har inte varit så jättestort fan av mötley crüe förut, men nu jävlar. crashdïet i kungsan va inte heller så dålig dom heller. synd bara man hade druckit öl och va pissnödig som ett as och stog i kön till tjotta och missade massa låtar. gegga och lera bestog lördagskvällen av och jag hoppas mina boots blir som dom va in. favvobootsen va helt nergeggad av lera. jag tror inte riktigt att ni förstår hur mycket det regnade på sonisphere. man måste varit där för att fatta. ska lätt dit igen till  nästa år, men bara på ett villkor...att det blir bättre väder.







har varit till anette idag och surrat skit. alltid lika trevligt.

precis om en vecka far jag med ett flyttlass till övik och precis om två veckor börjar skolan. helt sjukt...


salong och godnatt

love.
e

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kopp med kaffe


idag så ska jag och kathy vandra lite på söder. jag ska köpa ett nytt hårband för mitt smällde just precis av. jävla skit hm. sen ska jag kolla efter en festivalhatt. sån här hatt man ser cool ut i.

ikväll ska jag käka middag med min bror och sen gå ut och ta ett glas med söta angelica.

pussochhej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

olycka nr 1

sitter hos min syster i älvsjö nu och ska snart krypa till kojs. är helt slut efter den här dagen. hände en grej på stan idag... say no more. den hemligheten följer mig till graven. that's it!

<3 lars.

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

@ waynes

hej. nu är vi framme och tar de lugnt med en färskpressad apelsinjuice och en kaffe. saknar mitt hjärta redan. pussi   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ogilla packning


guuuuuuuuuuuud vad jag veeeerkligen inte tycker om att packa. jag drar verkligen på det ut i sista sekunden. har inte ens tagit in väskan från bilen. vi åker ju imorn kl 06,50. så imornbitti har jag ju inte direkt tid att packa.. fuck.


nu ska jag pussa mitt hjärta och dricka en slurk kaffe.

hejdåhejdå. ps. mobilblogg kommer från bussen imorn.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

stay



I love you more
Than I did before
And if today I don't see your face
Nothing's changed no one can take your place
It gets harder everyday

Say you love me more
Than you did before
And I'm sorry it's this way
But I'm coming home
I'll be coming home
And if you ask me I will stay
I will stay, I will stay

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

@ rödön

är hemma på rödön en sväng nu för att käka lunch. har precis varit på massage och det va suuuperskönt. imorgon åker jag och kathy till huvudstaden. vad ska man packa? jag som hatar att packa.. blä.

pussi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

@ the tattoostudio for the 2nd time


hej bloggis
har lite halvont i armen just nu. har ju tillbringat nästan hela dagen hos mia på mans ruin. vi bestämde att göra liljekonvaljer på ena sidan och lite skuggningar på andra sidan. blev hur bra som helst och jag blev supernöjd. som tur va kathy med som stöd. känns ändå yttepytte bättre när man har någon med sig när man ska tattuera sig. tycker jag iallafall! tog nästan lika lång tid den här gången som förra. ca 4,5 timmar.

imorgon ska jag på massage och jag längtar. ska bli så skönt att bara ligga där och bli knådad på. sen ska jag hem på rödön och göra ett par ärenden och kanske packa inför sthlm. vad ska man ha med sig då? vad blir de för väder? måste låna väska av mamma och pappa, en på hjul. viktigt viktigt..kom ihåg kom ihåg!


pics från idag.





japp nöjd och glad. nu ska jag pussa på min baby. jag flyttar ju snart :(

pussåhej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hatobjekt nr 1


alla i min närmsta krets vet att jag hatar HATAR eminem. jag tycker att han är totalt jävla värdelös. visst killen har talang, men den bara kryper i kroppen på mig när jag hör någon av hans låtar. MEN hans låt tillsammans med rihanna är ju kanske hur grym som helst. lyssnar just nu på den och den är verkligen superbra!

Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie

tänkte bara skriva en rad innan ja kryper till kojs med mitt hjärta. är lite nervös inför morgondagen, men kathy is with me, så allt ska nog gå finfint!

så sov gott alla där ute.
love.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lasse på första parkett

hejsan hoppsan.

var mycket trevligt igår, för igår mina vänner fick jag se lasse spela. vilket jag inte gjort på ett par år. jag va lycklig i hjärtat när han spelade. hans sång, hans röst och hans gitarr. allt man behöver för att få lite bomull runt hjärtat för en stund. vi satt på angelicas "terass" och jag försökte sjunga med så gott jag kunde i hans låtar, men de gick väl sådär. efter ett tag kom hjärtat, danne och sofy in och joinade oss. efter lasse gick vi och käkade langos..friterat är inte bra för min mage. that's it! no more fried food!

idag har vi haft handlings och tvätt dag. har storhandlat på maxi och jag har tvättat. åker ju till stockholm på onsdag. iofs så tvättar jag inte så ofta, vissa tvättar ju nästan varje dag vilket jag inte ens förstår möjligt?! har använt ett nytt mjukmedel, som jag trodde skulle lukta gott, LUKTADE APA. aja, what do to liksom.

imorgon ska jag till mia igen och tatuera mig. vi ska fortsätta på min arm med porträtten med mamsi och papsi. har ingen aning vad jag har tänkt mig hur det ska bli. så det får bli en överraskning. jag lovar att jag lägger in en bild imorgon. det enda jag vet är att det kommer bli snyggt och jag kommer bli supernöjd.

lite pics sen igår.












puss och kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()